×

Ďakujeme!

Ďakujeme za váš záujem. Na e-mail sme vám zaslali overovací odkaz. Jeho potvrdením si aktivujete Newsletter Karta výhod.

×

Odoslanie formulára

Hodnota email je povinná

Celé Slovensko Vybrať iný kraj

Všetky kategórie Vybrať inú kategóriu

Najvýhodnejšie cestovné poistenie pre vašu dovolenku

Získajte najvýhodnejšie cestovné poistenie AXA s 50 %-nou zľavou vďaka Karte výhod a zabezpečte si bezstarostnú dovolenku. Navyše, cestovné poistenie môžete uzatvoriť jednoducho a rýchlo z pohodlia vášho domova. Stačí vyplniť online formulár a cestovné poistenie máte vyriešené.

Čo všetko získate?

img Asistenčnú službu:
Asistenčná služba v slovenčine a ďalších svetových jazykoch je vám k dispozícií 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Zazmluvnené zdravotné zariadenia sa nachádzajú po celom svete.
img Pripoistenie:
Nenechávajte nič na náhodu. Pripoistiť sa môžete aj pre prípad storna cesty, chronických ochorení alebo môžete využiť pripoistenie z dôvodu manuálnych pracovných ciest. Pracovné cesty administratívneho charakteru sú kryté automaticky.
img Šport bez obáv:
Ponúkame vám krytie viac ako 90 bežných športov bez príplatku a pripoistenie rizikových športov. Vďaka tomu si môžete vychutnať dovolenku naplno a vyskúšať napríklad skialpinizmus, vodný paragliding, windsurfing alebo freeride.
Img

 

 

Vďaka Karte výhod máte možnosť zvoliť si až z troch variantov poistenia: Reference, Komfort a Excelent s možnosťou individualizovať poistenie aj doplnkovým úrazovým poistením, poistením zodpovednosti, batožiny alebo poistením cestovania lietadlom. Zároveň je iba na vás, či cestovné poistenie uzatvoríte na jeden deň, viac dní alebo dokonca na celý rok.

 

Voľbou jednej z troch možností poistenia sa mení aj výška poistenia liečebných nákladov. Pri poistení Excelent je vo výške 20 000 000 €, pri Komfort vo výške 200 000 € a pri Reference 100 000 €. Pri variante Excelent máte navyše úrazové poistenie, poistenie zodpovednosti, batožiny a poistenie cestovania lietadlom v cene celkového poistenia.

 

Napríklad poistenie dovolenky v Európe na 8 dní pre jednu osobu môžete získať už od 5,56 € (základné liečebné náklady) po 11,88 € (navyše aj úrazové poistenie, poistenie zodpovednosti, batožiny a oneskorenia letu už od 6 hod.).