×

Ďakujeme!

Ďakujeme za váš záujem. Na e-mail sme vám zaslali overovací odkaz. Jeho potvrdením si aktivujete Newsletter Karta výhod.

×

Odoslanie formulára

Hodnota email je povinná

Celé Slovensko Vybrať iný kraj

Všetky kategórie Vybrať inú kategóriu

Zmeny v Karte výhod

Važení zákazníci,

Karta výhod prebieha legislatívnou zmenou, v rámci ktorej je od 1.12.2017 preradená z kategórie služieb do kategórie Poistenia. Zároveň naša spoločnosť bude vystupovať ako finančný agent.

V týchto dňoch ste od nás mohli obdržať zásielku, v ktorej nájdete dokumenty spojené s Vašou Kartou výhod. Nemusíte s nimi nikam chodiť ani ich vyplňovať. Stačí ak si ich doma iba odložíte.

Čo to pre vás znamená?

Pripravili sme najčastejšie otázky a odpovede:


 
Menia sa ceny?

Nie, neplatíte ani cent navyše, nemusíte robiť žiadne zmeny v platbách a ani si neobjednávate novú službu. Všetko je tak, ako ste mali doteraz.


  Mení sa využívanie Karty výhod?

Obsah a spôsob využívania služieb ostáva rovnaký. Pre vás ako zákazníka je to predovšetkým vyššia ochrana a garancia kratšieho času pri riešení havárii v domácnosti (3 hodiny od nahlásenia). Ak to nestihneme dostanete od nás poukážku v hodnote 20€.

Pomôžeme Vám v nečakaných životných situáciách, keď sa Vám zabuchnú dvere, praskne vodovodné potrubie alebo Vám zhorí elektrická zásuvka

Služba Záruka plus elektrospotrebiče pomáha zákazníkom s opravou pokazenej práčky, televízora alebo chladničky. Ak sa Váš spotrebič nedá opraviť prispejeme vám na kúpu nového príspevkom 100€

Kartu výhod využívajte pri nákupoch vo viac ako 8 000 obchodoch a e-shopoch na Slovensku a v Čechách, v ktorých môžete ušetriť až 30 %.


  Budú sa riešiť životné, zdravotné a podobné poistky?

Jedná sa iba o formálnu zmenu z legislatívnych dôvodov. Riešime havarijné situácie súvisiace so starostlivosťou o domácnosť. Nevenujeme sa oblasti životnému poisteniu.


  Čo znamená Finančný agent?

Ide o formálny názov subjektu, ktorý je oprávnený predávať poistenie. Služby Karty výhod svojou podstatou spĺňajú definíciu poistenia, preto sa naša spoločnosť stala Finančným agentom. Neplánujeme ponúkať finančné poradenstvo ani žiadne podobné služby.